Posted by & filed under blog.

Doza exactă a fost studiată și a fost studiat intervalul dintre doze.

A fost testat la mii de copii (ca să nu mai vorbim de adulți – a trecut aproape un an de când vaccinul Pfizer a fost autorizat pentru prima dată pentru populația generală) și s -a dovedit a fi eficient.

Iată ce să știți despre vaccinul Pfizer la copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani.

Fapte despre vaccinul Pfizer la copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani

 • Vaccinul Pfizer este singurul vaccin autorizat din Statele Unite pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Moderna și Johnson & amp; Johnson efectuează studii clinice pentru vaccinuri și va primi probabil autorizarea de utilizare de urgență în următoarele luni.
 • La copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, vaccinul Pfizer are o rată de eficacitate de 90,7% față de infecție. Aceasta este în jurul aceleiași rate de eficacitate ca la adulți.
 • Vaccinul Pfizer este administrat în două doze, distanțate la trei săptămâni între ele. Doza este o treime la fel de mare ca doza care este oferită copiilor cu 12 ani și mai mari. „Acest lucru se datorează în parte faptului că copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani au sisteme imunitare mai robuste și, în parte, pentru că sunt mai mici în general”, spune dr. Cunningham.
 • Efectele secundare după vaccinare includ frisoane, oboseală și dureri de injecție. Ar trebui să plece în 24 până la 48 de ore. (Efectele secundare pot fi mai ușoare pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani decât pentru adulți.) Dacă copilul dvs. are efecte secundare după vaccinare, le puteți oferi Tylenol. Dar nu le dați înainte de vaccinare-doar după aceea, și numai atunci când suferă durere-așa cum ar putea să-și împiedice răspunsul imun.
 • Este sigur pentru copii să-și obțină vaccinarea Covid-19 la în același timp cu alte vaccinuri. (Dacă încă nu au primit vaccinul antigripal, acum este un moment bun pentru a face acest lucru!)
 • Copiii care sunt imunocompromisi ar trebui să fie cu siguranță vaccinați. Deși este posibil să nu primească la fel de multă protecție ca copiii cu sisteme imunitare sănătoase, probabil vor primi o anumită protecție. (De asemenea, este important ca persoanele din jurul lor să fie vaccinate, să „coconeze” sau să-i protejeze de transmisia Covid-19.)
 • Nu suntem încă siguri cât timp durează protecția după vaccinare la copii. „Există studii clinice pe termen lung care determină acest lucru în acest moment”, spune dr. Cunningham. „Copiii sub 12 ani au de obicei sisteme imunitare mai bune, astfel încât este posibil să nu aibă nevoie de impulsuri. Va trebui să vedem ce arată datele. ”

Cum știm că vaccinul Pfizer este sigur pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani?

Înainte ca FDA să poată emite o autorizație de utilizare de urgență, un vaccin trebuie să treacă printr -un proces de verificare riguros. Vaccinul Pfizer a fost studiat printre mii de copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani și s -a dovedit a fi în siguranță. Doza exactă a fost studiată și a fost studiat intervalul dintre doze.

„Vaccinul Pfizer a fost, de asemenea, acordat sute de milioane de oameni din întreaga lume, în siguranță și eficient”, spune dr. Cunningham. „Tehnologia ARNm (ceea ce utilizează vaccinul Pfizer) a fost utilizată de zeci de ani în alte tratamente. Nu există efecte asupra sănătății pe termen lung de care să vă faceți griji. ”

În studiile clinice pediatrice, nu au existat cazuri de miocardită, o afecțiune cardiacă rară pe care o cantitate mică de oameni au experimentat după vaccinare. (Miocardita pare a fi mai frecventă la adolescenți și tineri, spune dr. Cunningham și a fost mai frecventă cu Moderna decât Pfizer. Cu toate acestea, este un efect secundar foarte rar în general- și riscul de inflamație a inimii după ce a contractat covid- 19 în sine este mult mai mare decât este după vaccinare.)

De ce ar trebui să -și vaccineze copilul?

Unii părinți s -ar putea întreba dacă merită să -și vaccineze copiii, deoarece copiii nu sunt ca fiind afectată de Covid-19 ca adulți. „În timp ce acest lucru este adevărat, copiii au fost spitalizați cu Covid-19”, spune dr. Cunningham. „Și copiii care au cazuri ușoare o pot transmite în continuare părinților și bunicilor lor, care sunt mai vulnerabili. Beneficiul vaccinării depășește considerabil riscul. ”

De fapt, CDC a raportat că 645 de copii au murit din cauza Covid-19 în Statele Unite. La copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, au existat 1,9 milioane de cazuri de Covid-19. Peste 8.300 dintre acești copii au fost spitalizați și au existat cel puțin 2.316 cazuri de MIS-C, o afecțiune care poate pune viața în pericol în care mai multe organe (cum ar fi inima, plămânii, rinichii și creierul) devin inflamate.

vaccinarea copiilor înseamnă, de asemenea, că își pot menține rutinele, socializa cu prietenii și pot rămâne în clasă. „Socializarea și școala sunt esențiale pentru copii și sănătatea lor mintală, iar vaccinurile sunt esențiale pentru a permite acest lucru”, spune dr. Cunningham. „Și cu cât sunt mai mulți oameni care sunt vaccinați, cu atât este mai puțin probabil să apară noi variante care vor fi rezistente la vaccinurile noastre actuale.

există copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani care nu ar trebui să fie vaccinați ?

Orice copil care a avut o reacție alergică la un vaccin în trecut sau care este alergic la oricare dintre ingredientele din vaccinurile autorizate în prezent, ar trebui să aibă o discuție minuțioasă cu pediatrul lor înainte de a decide dacă vaccinul este sigur pentru acel copil.

Ce zici de copiii mai mici de 5 ani? Când pot fi vaccinați?

„Până în primăvara viitoare, copiii cu vârsta de 4 ani și mai tineri pot fi capabili să se vaccineze”, spune dr. Cunningham. „Studiile clinice se desfășoară în prezent cu vârste cuprinse între șase luni până la 4 ani, așa că este posibil să nu fie prea mult mai mult înainte ca un vaccin Covid-19 să fie disponibil pentru această grupă de vârstă-obținându-ne și mai aproape de a pune capăt acestei pandemii.”

Vrei mai multe sfaturi de la experții noștri? Abonați-vă pentru a primi un e-mail săptămânal cu ultimele noastre articole, inclusiv mai multe despre Covid-19 și vaccinuri.

Henry Ford Health System va oferi vaccinul pentru copiii care sunt înființați pacienți cu Henry Ford în clinicile noastre de medicină de familie și pediatrie la sfârșitul acestei luni. Veți putea programa o programare pentru copilul dvs. folosind MyChart. Pentru cele mai recente actualizări, vizitați henryford.com/coronavirus/vaccine-faqs.

Pentru a găsi un pediatru, vizitați Henryford.com sau sunați la 1-800-436-7936.

Dr. . Dennis Cunningham este directorul medical al controlului și prevenirii infecțiilor la Henry Ford Health System.

Categorii: Parentwell

Tag -uri: Vaccin covid, Coronavirus, Dennis Cunningham

chimioterapie pentru cancerul de prostată

Tratament de chimioterapie personalizat pentru cancer de prostată de prostată .

Chimioterapia este tratamentul cel mai frecvent asociat cu cancerul, dar nu orice pacient cu cancer de prostată va avea nevoie de el. Oncologii noștri medicali sunt specializați în cancerul de prostată și vor lucra îndeaproape cu dvs. pentru a personaliza cel mai adecvat tratament pentru cancerul de prostată.

Chemiterapia folosește medicamente pentru a deteriora sau distruge celulele canceroase. Injectăm sau infuzeze o combinație de medicamente în fluxul sanguin pentru a ataca celulele canceroase din prostată sau, dacă cancerul s -a răspândit, în alte zone ale corpului. Poate fi utilizat alături de tratamente, cum ar fi chirurgia cancerului de prostată sau radioterapia.

nou diagnosticat? Contactați echipa de cancer 24/7 apelând la (888) 777-4167 sau solicitați o programare online.

Tipuri de chimioterapie a cancerului de prostată

Oncologii noștri medicali urmăresc cele mai recente în tratamentele de chimioterapie a cancerului de prostată, astfel încât să obțineți cea mai avansată terapie posibilă. Există câțiva termeni pentru a înțelege despre tipurile de chimioterapie:

 • Chimioterapie adjuvantă: de multe ori administrăm acest tratament după o intervenție chirurgicală de cancer de prostată pentru a reduce riscul de revenire a cancerului. Această chimioterapie este utilizată pentru a ucide orice celule canceroase rămase care s -ar fi putut răspândi sau nu au fost observate în timpul operației.
 • Chimioterapie neoadjuvantă: Acest tratament are loc adesea înainte de operația de cancer de prostată pentru a micsora tumorile mari, astfel încât va fi necesară o intervenție chirurgicală mai puțin extinsă. Acest tip de chimioterapie poate scădea riscul de revenire a cancerului. De asemenea, poate ucide celule canceroase care nu sunt văzute, deoarece s -au îndepărtat de site -ul original al tumorii.

chimioterapie și dvs.

o resursă care vă ajută să vă informați și să vă organizați în timp ce parcurgeți tratamentul chimioterapiei pentru Cancerul tău.

Descarcă

Tratamente chirurgicale pentru bărbați

Perspectiva de a avea o intervenție chirurgicală pentru a trata o problemă de sănătate urologică, sexuală sau reproductivă se poate simți descurajant – chiar înfricoșător. La Centrul de Sănătate pentru bărbați Henry Ford, înțelegem și abordăm preocupările dvs. Chirurgii noștri cu înaltă calificare au o pregătire avansată în tehnicile chirurgicale ale bărbaților. Asta înseamnă tratamente mai sigure și mai eficiente, astfel încât să vă puteți recupera mai repede și să vă întoarceți la rutina dvs. zilnică.

Tratamente chirurgicale pentru bărbați la Henry Ford: De ce să ne alegeți?

Când veniți la Centrul de Sănătate pentru bărbați Henry Ford pentru chirurgie, vă puteți aștepta:

 • Experiență: chirurgii noștri au o pregătire avansată în specialitatea lor chirurgicală. Suntem capabili să tratăm cu succes bărbații în cazuri complexe și cu revizii chirurgicale atunci când este nevoie. Am reușit să tratăm cu succes bărbații atunci când alți chirurgi nu au reușit.
 • Tehnici chirurgicale avansate: folosim cele mai noi tehnici chirurgicale și metode minim invazive. Asta înseamnă o intervenție chirurgicală mai sigură, mai eficientă și o recuperare mai rapidă, mai puțin dureroasă.
 • Ratele de succes ridicate: expertiza noastră duce la rezultate mai bune pentru pacienții noștri. Tratăm cu succes multe afecțiuni urologice, sexuale și de reproducere.

Tratamente chirurgicale pentru bărbați pe care îi oferim

chirurgii noștri de înaltă calificare efectuează o gamă largă de proceduri chirurgicale pentru bărbați, inclusiv:

 • Vasectomie
 • Vasectomie inversare
 • Chirurgie de obstrucție a canalului ejaculator
 • Tratamente de incontinență masculină
 • Recuperare microchirurgicală a spermei
 • Varicocelectomie microchirurgică
 • Implanturi de penis

Sănătatea bărbaților necesită specialiști care te cunosc și te înțeleg. La Centrul de Sănătate pentru bărbați Henry Ford, vă acordăm prioritate și nevoile dvs.

Solicitați o întâlnire ortopedică oncologică

Dacă ați fost diagnosticat cu o tumoră osoasă și doriți să fiți văzuți de un specialist Henry Ford, completați următoarea formă. Veți fi contactat într -o zi lucrătoare.

Vă rugăm să furnizați cât mai multe informații solicitate, astfel încât specialiștii care să revizuiască cazul dvs. să fie pregătiți posibil.

 • * Asterisk indică câmpul necesar.

  Prenume * Nume * Adresa * Oraș * Stat/Provincie * Cod zip/Cod poștal * E-mail de țară * Număr de telefon * Data nașterii Introduceți MM/DD/YYYY Format * Diagnostic specific Dacă altul, vă rugăm să specificați tipul de tumoră aveți o tumoră/țesut moale? Da, nu ai început vreun tratament? Da, dacă ați avut tratament, ați avut chimioterapie? Da, nu este o recurență? Da, nu aveți imagini RMN sau CT disponibile? Da, nu aveți imagini de scanare a oaselor pentru corp? Da, nu aveți imagini cu raze X disponibile? Da, nu aveți imagini de scanare pentru animale de companie disponibile? Da, nu sunt cele mai recente rezultate ale raportului de patologie, dacă se știe? INFORMAȚII DE INFORMAȚIE ȘI DE INSTAURA pentru asigurarea planului dvs. de asigurare de sănătate, dacă este cazul. Primary Physician’s Name Primary Physician’s Phone Number Primary Physician’s Address   Authentication HC4__Inquiry__c.HC4__Type__c HC4__Inquiry__c.RecordTypeId HC4__Inquiry__c.HC4__Status__c HC4__Inquiry__c.HC4__Subject__c Patient.LeadSource Patient.HC4__MostRecentLeadSource__c DemandConnect.Form

  Pediatric Conditions and Treatments

  When your child gets Bolnav, vrei să le oferi cea mai bună îngrijire posibilă. Pediatrii Henry Ford sunt instruiți să -ți ajute copilul să devină din nou sănătos, indiferent de problemă.

  cu locații de pediatrie în 17 centre medicale Henry Ford, șansele sunt că există un pediatru Henry Ford lângă tine. Oferim ore de dimineață și seară devreme pentru a vă potrivi programul. Pentru probleme medicale sau răni minore după ore sau în weekend și sărbători, aflați mai multe despre opțiunile noastre de îngrijire de zi.

  Ați citit blogul nostru Parentwell?

  Obțineți sfaturi practice pentru creșterea copiilor și adolescenților sănătoși, rețete hrănitoare, sfaturi de fitness, știri despre tendințele de sănătate și multe altele. De la mâncători picky la adolescenți stresați, pediatrii noștri v-au acoperit.

  Vizualizați blogul și abonați-vă acum

  condițiile pediatrice pe care le tratăm

  ca părinte, Vrei ca pediatrul tău să fie pregătit pentru orice. Medicii noștri au experiență cu multe boli comune din copilărie, inclusiv:

 • Astma
 • Puiul de pui
 • Cold comun
 • Croup
 • Infecția urechii
 • Febră
 • Leziuni la cap
 • Dureri de stomac și vărsături
 • Tratamente pediatrice și suport

  Înțelegem că nu doriți doar ca copiii dvs. să se îmbunătățească – doriți să rămână bine. De aceea, oferim servicii menite să îmbunătățească toate zonele din viața copilului dvs., inclusiv:

  • Imunizări pentru a preveni bolile
  • Sfaturi pentru a face față umedării patului
  • Evaluare și evaluare pentru copiii cu dizabilități de învățare
  • Educație și sprijin pentru părinții cu copii de orice vârstă
  • Îngrijire de urgență pediatrică

  pacienți și amp; Vizitatorii

  Abordarea echipei noastre este concepută pentru a se concentra asupra sănătății tale. Vrem să vă simțiți confortabil și susținut în timpul procesului de vindecare, indiferent dacă sunteți pacient sau vizitator. Veți găsi o varietate de servicii și facilități care să vă sprijine fizic, emoțional și spiritual.

  Vizualizați orele noastre de vizită și politica

  Servicii pentru oaspeți

                Li> Cazare
               • Cafeteria și mese
               • Magazin de cadouri
               • Henry Ford Macomb Library
               • Manualele pentru pacienți
               • Terapia pentru animale de companie

                Facturare și documente medicale

                • Billing
                • Asigurare
                • Înregistrări medicale

                Avantajul farmaciei

                Medicamente de specialitate și livrare gratuită la domiciliu

                Bine ați venit la farmacie de specialitate de specialitate. Un partener de încredere pe parcursul călătoriei dvs. de tratament

                Avantajul farmaciei este o farmacie de specialitate din Michigan care servește pacienților din toată țara cu experiență în gestionarea terapiei complexe de medicamente pentru afecțiuni acute și cronice. Oferim o gamă completă de servicii de asistență pacienților cu condiții de specialitate și comoditatea livrării gratuite la domiciliu pentru toate medicamentele dvs. Pentru a limita efectele secundare, memento -urile pentru respectarea medicamentelor, resursele educaționale pentru a vă înțelege mai bine starea și multe altele.

                suntem dedicați siguranței, sănătății și satisfacției clienților, oferind în același timp cel mai înalt nivel de compasiune, atenție personalizată și îngrijire. Programele noastre de calitate sunt concepute pentru a lucra cu dvs., familia, medicul și asigurarea pentru a vă sprijini în atingerea obiectivelor dvs. de tratament.

                indiferent dacă sunteți nou la medicamente de specialitate sau le -ați primit în trecut, al nostru Echipa de farmacie cu experiență este gata să vă sprijine.

                furnizăm o gamă completă de servicii de specialitate de farmacie și terapie pentru condiții de sănătate, inclusiv:

                • astm

                • Dermatită atopică

                • Cancer

                • Boala Crohn
                • chistică Fibroză
                • Diabet
                • Terapia de înlocuire a enzimei
                • Infertilitate
                • Deficit de hormoni de creștere
                • Hemofilie
                • Hepatită B/Hepatită C
                • Angioedem ereditar
                • Colesterol ridicat
                • HIV/AID
                • Imun Tulburări/ivig
                • Artrita idiopatică juvenilă
                • Scleroză multiplă
                • Psoriazis placă
                • Artrita psoriazică
                • Hipertensiune arterială pulmonară pulmonară
                • Rheumat Artrita OID
                • Virusul sincitial respirator (RSV)
                • Transplant
                • colită ulcerativă

                Avantajul farmaciei oferă servicii cuprinzătoare concepute pentru Se potrivesc nevoilor pacienților, inclusiv:

                • Suport pentru finalizarea autorizațiilor prealabile de la medicii de birou și transportator de asigurări
                • Programe de asistență financiară și de asistență financiară pentru a ajuta pacienții să acceseze medicamente
                • Consiliere continuă, educație și sprijin clinic
                • Apeluri de urmărire pentru a gestiona proactiv efectele secundare și a verifica livrarea
                • asistență medicală și asistență socială pentru a ajuta la schimbările de stil de viață în colaborare cu Echipe de medic
                • Ambalaje speciale pentru a asigura siguranța și confidențialitatea produsului
                • Livrare gratuită pe bază de rețetă la domiciliu sau birou
                • Serviciul de memento de reumplere 24/7 Acces la farmaciști extrem de instruiți la Răspundeți la toate întrebările dvs.
                • Acceptarea majorității planurilor de asigurare
                • site-ul web și aplicația mobilă ușor de utilizat pentru a ajuta la gestionarea Medicatio NS
                • Suport bilingv/interpret disponibil la cerere

                Ce este o farmacie de specialitate?

                Farmaciile de specialitate diferă de farmaciile https://harmoniqhealth.com/ro/intenskin/ tradiționale sau de vânzare cu amănuntul în coordonarea multor aspecte ale îngrijirii pacientului și al gestionării bolilor.